Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Общо взето идеологията е следната:

Долен разпределителен вал > дълги повдигачи > относително голямо температурно разширение > реглаж на топло.

Горен РВ > къси връзки > малко темрературно разширение > реглаж на студено.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз нали съм ви казвал че съм завършил ДВГ и чета от разни вече забравени учебници
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Мда, на доста японци се мери на загрял двигател...
        Цъ, не улучи! Не всички са така. Хонда Прелюд БА4 купе с Б20а3 мотора с 2-та карба (мембранните моторджийски боклуци на Кейхин) 109 коня в Аутодата изрично пише и подчертано, че се прави на студен матор!

2 години тоя барутник ми е тровил нервите. Порле един ЦРХ. И накрая си купих шваба (Ауди об зече на влашки) и ядовете тутакси се изпариха!

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Аз нали съм ви казвал че съм завършил ДВГ и чета от разни вече забравени учебници
        Фукльо!
        ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
        ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
        Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
        Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

• Тоя двигател въобще не мисля да го пипам, освен ако не спре, да не дава Господ. Има изгорели подгряващи свещи дори тях не пипам.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Тоя двигател въобще не мисля да го пипам, освен ако не спре, да не дава Господ. Има изгорели подгряващи свещи дори тях не пипам.
            Що бре? Само всмукателя, рейката с регулатора и всичките тръби до дюзите трябва да махнеш - хахахахаха! Нали знаеш, че рано или късно ще бъркаш там?

Има едни дъъъълги меки раменца. Това ти е единствения шанс. А, и не забравяй молитвите... че а се скъса... а си е.а мамата.
            ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
            ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
            Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
            Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

Тоя двигател въобще не мисля да го пипам, освен ако не спре, да не дава Господ. Има изгорели подгряващи свещи дори тях не пипам.

Друг да е, да му прости човек. Но не и на теб такова отношение към техниката.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Такива пипкави работи не са ми по вкуса и на сервиз. Като текна горната помпа и като надникнах къде е , нямах никакви колебания кой ще я сменя, четох си вестник докато тя се сменяше

Comment

Такива пипкави работи не са ми по вкуса и на сервиз. Като текна горната помпа и като надникнах къде е , нямах никакви колебания кой ще я сменя, четох си вестник докато тя се сменяше
                  Тоя хубав канал на вилата не си го направил за да четеш вестници на него

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Когато имаш Алфа, канала е много полезна екстра ...

Comment

• Ще ме светнете ли къде могат да ми чип-нат 166-цата
                      звънях на 20 места и никои не пипа 2L V6 Turbo

и ако има хора с опит в това да кажат има ли смисъл изобщо ?
                      Last edited by tahi; d.m.y г., 01:07.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 166 V6 Turbo
                      FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• Няма никакъв смисъл.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Хубаво де пуловете се сменяват,но те износват ли се и ли клапаните пропадат в леглата?

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                            Хубаво де пуловете се сменяват,но те износват ли се и ли клапаните пропадат в леглата?
                            Пуловете са най-износоустойчивото звено по системата.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами кое се износва тогава?Мисля и аз да ги ревизирам ако е хубаво времето събота,ако не е ще остане за следващата седмица.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                                Ами кое се износва тогава?Мисля и аз да ги ревизирам ако е хубаво времето събота,ако не е ще остане за следващата седмица.
                                Снимай да гледаме после.

Comment

Working...
                                X